Khamis, 5 November 2009

ALHAMDULILLAH..

hari nie semua dah ceria semula..
Syahir dah semakin sihat..
dah kurang dah cirit-biritnyer tu..
aku pun lega sikit..
walaupun malam tadi aku demam..
tapi pagi nie tetap masuk ofis mcm biasa..
mintak2 takde arr yang sakit2 lagi 2-3 minggu nie..
cuti sekolah pun dh dekat..
ikut plan kami nak berkelah ke Tanjung Balau..
minggu depan..
kalau cuaca mengizinkan arrr...
sekarang ni kan musim hujan..
okay arr..
terima kasih pada semua yang doakan untuk aku..
korang memang the best arr..

11 ulasan:

mamai berkata...

nak ikut pi picnic

h a n i e berkata...

nk g berkelah??
hati2 kak..skrg kn musim monsun..
^^

GiGGLe GaL berkata...

semoga ko sihat selalu yek..

julietchun berkata...

berhati2 pegi berkelah dimusim tengkujuh ni.

sharamli berkata...

alhamdulillah

sI tEDI berkata...

tg balau di johor?

Al Quds Travel berkata...

PROMOSI MUSLIM TOUR
“Maghi Pakat Gi Jale”
Tel: 609-747 9999

TIANJIN-BEIJING
6DAYS 5NIGHT
HARGA DARI RM340

TuYa berkata...

akak..skang ni musim hujan je kan..
jangan le g tanjung balau tu..
bahaya la kak..
ombak mesti kuatnye..
Tuya tetiap hari tepon mak kat Mersing..bile call je mesti dia cakap hujan angin..jap benti jap turun..nasib x banjir je lagi..

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ berkata...

harap akak kembali ceria....(^_^)

NaqeebLukhman berkata...

errr selamat bercuti dan berhoneymoong huhhuhu

kimisai berkata...

sesam insan mmg kene berdoa..hehehe