Khamis, 2 Disember 2010

HOLIDAY...

Dari last posting yang aku buat aritu..
bermakna dah hampir 2 minggu tak update blog nie..
saja want to mention kat sini..
yang aku pi cuti2 sekolah ke Langkawi...
harap tiada yang sedih meraung sakan..
coz no ole2 untuk korang..
saper2 yang jeles tu boleh ler..
menghilangkan tension dengan menatap gambo2 di bawah..














harap maklum..


3 ulasan:

NaqeebLukhman berkata...

dah lama x singgah sini...
wah dah besar dan hensem sihero dia ek....

mamai berkata...

seronoknya bercuti yer..hmm tahun nie tak dapat nak berjalan la nampaknya orang rumah dalam pantang

S@Y@NGH@SNI berkata...

naqeeb,
lama "tak jumpa" ko

mamai,
Alhamdulillah...
bertambah sorang lagi umat..
yus pun tahun depan kena dok rumah jugak nie..
tahun 2012 baru boleh gi jln2 lagi..